En Bici Sense Edat

Vam conèixer EBSE un dia tot caminant, on ens vam trobar el primer tricicle per la Ciutadella. Voluntaris i acompanyats compartien el passeig amb un somriure d’orella a orella i amb els ulls ben oberts. De seguida, vam contactar amb l’equip que, tot i les dificultats del moment (vivíem en confinament) ens va obrir les portes a col·laborar i fer de voluntaris des de la pantalla, en la distància però ben a prop.

Des de llavors, hem seguit col·laborant fins a convertir-nos en el seu equip de comunicació; ens encarreguem de la web, estratègia de xarxes socials, Newsletter mensual i comunicació i disseny d’esdeveniments, formació, cartelleria i merchandasing. També hem après a conduir el tricicle i em gaudit de passejos inoblidables, que era nostre objectiu inicial. A poc a poc, però sense perdre inèrcia, cada vegada hem agafat més ritme, sumant quilòmetres i forces en un projecte que cada vegada abraça a més gent i té més impacte en el nostre entorn.

Hem il·lustrat alguns dels cartells dels seus esdeveniment anuals més importants com  #LaGRANpedalada o la #GranTrobada23.

Vam tardar molt poc a voler fer quelcom que representés a tots: A la gent més implicada, a la que té més temps o a la que fa el que pot, a la gent que s’ha hagut de desvincular, que just comença a conèixer el projecte o la que encara ens ha de descobrir. A nosaltres, en cada una de les fases que hem viscut i que ens queda per evolucionar al costat d’aquesta entitat. Perquè creiem que EBSE és un gran tàndem on hi ha seient per a tots els que vulguin pujar, i quants més siguem, més temps rodarà i més lluny arribarem.

Tots els kilòmetres compten

 

 

Client: En Bici Sense Edat
Número de cafès: 144
Intercanvi de correus: 1102 emails

 

DISSENY GRÀFIC // IMATGE CORPORATIVA // NEWSLETTER  //  PUBLICITAT  // SOCIAL MEDIA // VOLUNTARIAT SOCIAL