Cornellà Cuida

Espai per a les persones cuidadores

Aquest programa de suport a les persones cuidadores del municipi de Cornellà ha estat un projecte que ens ha engrescat d’ençà que ens van contactar. Una iniciativa meravellosa per fer costat a i crear xarxa entre totes les persones que cuiden d’altres i molts cops no tenen ni ajuda, ni preparació prèvia.

Els hem treballat la marca, que representa amb el joc entre les dues lletres inicials del projecte (CC), aquest suport i acompanyament.

També hem treballat la web, en format landing one page, on tota la informació del projecte i com subscriure’s queda accessible i fàcil d’entendre.

Finalment, hem treballat en la formulació d’un sistema d’enviament quinzenal dels materials i consells que fa el programa cap a les persones cuidadores. El repte ha estat en utilitzar el canal Whatsapp per fer aquesta difusió periòdica. Adaptar-nos a un sistema quotidià i fàcil pels usuari/es del projecte i a l’hora guiar-los i assessorar-los per fer-lo cada vegada més intuïtiu i mantenir-lo constantment al dia de les innovacions tecnològiques de l’app Whatsapp.

 

Client: Fundació Dependents i Ajuntament de Cornellà
Número de cafès: 9
Intercanvi de correus: 53 emails

 

BRANDING // GRÀFIC // CORPORATIU // WEB // CANAL DE DIFUSIÓ WHATSAPP