CAPS: Centro de Análisis y Programas Sanitarios

Ha estat un plaer treballar amb aquesta associació científica-mèdica sense ànim de lucre, que enfoca els seus projectes des d’una perspectiva sociosanitària i de gènere. 🏥♀️

Per la marca, hem agafat el relleu del dissenyador català Enric Satué, que els va dissenyar el logotip del Centre d’Anàlisi i Programes Sanitaris (CAPS) l’any 1983.

Un encàrrec que Sauté va acceptar de forma voluntària per ajudar als que en aquell moment vam ser els perdedors de la candidatura democràtica que s’havia presentat al Col·legi de Metges de Barcelona, i que poc abans de perdre aquelles eleccions, havíem creat un Grup d’Anàlisi i Programes Sanitaris anomenat GAPS (d’on va néixer CAPS).

40 anys més tard, inspirant-nos en la idea original del treball de Sauté i el recorregut de l’associació durant aquest temps, hem actualitzat i portat la marca un pas més endavant. Mirant de mantenir reconeixible el símbol que els ha representat al llarg d’aquestes quatre dècades, però nodrint-lo de noves característiques, hem reforçat conceptes, actualitzat estil i l’hem adaptat a les noves necessitats i formats, en la cerca sempre de mantenir la seva essència.

Hem treballat també en la nova web de l’associació, que funciona com un portal informatiu dels esdeveniments, publicacions i altres materials que van realitzant des de l’associació o els socis d’aquesta. El blog de l’associat compte amb un repositori de treballs de totes les persones que formen part de PACS, a més de l’Arxiu històric, on qualsevol interessat pot trobar els materials i recorregut d’aquests 40 anys de l’associació.

 

Client: Caps: Centre d’Anàlisi i Programes Sanitaris
Número de cafès: 26
Intercanvi de correus: 32 emails

 

BRANDING // GRÀFIC // CORPORATIU // WEB // BLOG